Kom en leer stress wegwerken: snel, eenvoudig en blijvend

Wanneer:
18/10/2017 @ 19:00 – 21:30
2017-10-18T19:00:00+02:00
2017-10-18T21:30:00+02:00
Waar:
Praktijk Coach in Beweging
Eiland 35
9450 Haaltert
België
Kosten:
Gratis
Contact:
Katharina Mertens
+32 (0)496 51 15 16

Love Method logo_trans_whiteGelukkig, gezond en stressvrij door het leven gaan, dat wil toch iedereen.

En toch … misschien zit je privé of professioneel ergens vast in je leven. Of je kampt met zorgen of angsten en er zijn stressvolle situaties die steeds opnieuw opduiken, hoe goed je ook je best doet. Mogelijk gaat ook je gezondheid eronder lijden.

Dan kijk je zeker uit naar een snelle, pijnloze uitweg,  zonder dat je je ziel en problemen moet blootleggen.

Kom gratis je licht opsteken en leer de LOVE Method kennen. Gerda Hanssens geeft deze introductie. En je leert meteen ook je stress definitief opruimen met het ABC-van ontstressen, zodat je dit op elk moment van je leven kan toepassen.

Eenmaal zonder stress, kan je kiezen voor ondersteunende overtuigingen of voor het ophelderen van relaties met behulp van een facilitator tijdens een consult. Of je kan een workshop volgen en zo jezelf en anderen leren verder helpen.  Alleen, heb je die keuze enkel, als je ooit van de LOVE Method  gehoord hebt.

Gun jezelf en je naasten dan ook twee en een half uur om gratis de introductie te volgen. Je wordt er hartelijk uitgenodigd en ontvangen met thee, koffie en water door Katharina Mertens.

Wanneer: woensdag 18 oktober van 19u tot 21u30.
Waar: 
Praktijk Coach in Beweging, Eiland 35, 9450 Haaltert. Let op! In GPS eerst Houtmarkt 55 Haaltert ingeven, daar pas Eiland 35.

Gelieve, voor deze gratis introductie, in te schrijven bij Katharina Mertens via het contactformulier of bel naar 0496 51 15 16.
Zo kunnen we de ruimte afstemmen op het aantal deelnemers. Je kan ons ook contacteren voor meer informatie of om op de hoogte te blijven van volgende activiteiten.

Wees welkom!
Gerda en Katharina

Spreker: Gerda Hanssens, Automagie vzw.
Gerda Hanssens woont in Dworp. Ze is gehuwd en moeder van twee jongvolwassenen. Zij heeft ervaring in de commerciële wereld en in de zorgsector. Als licentiaat vertaler, geeft zij deeltijds les op een middelbare school en geeft ondersteuning bij moeilijkheden rond communicatie. Voornamelijk via de LOVE Method helpt ze mensen die privé of professioneel vastgeraakt zijn in hun leven. Zij draagt enthousiast bij tot de verspreiding van de LOVE Method door gratis introducties te geven.
+
Meer info vind je op de LOVE Method-pagina van deze website en neem zeker een kijkje op de website van Marina Riemslagh, teacher en founder van de LOVE Method, voor extra informatie:  www.thelovemethod.com