Transformatiespel® Workshop

Wanneer:
01/03/2017 @ 09:30 – 01/03/2018 @ 18:30
2017-03-01T09:30:00+01:00
2018-03-01T18:30:00+01:00
Waar:
locatie naar keuze
Contact:
Katharina Mertens
0496 51 15 16

Transformatiespel boxgameTijdens een workshop spelen jullie met max. 4 personen. Ik begeleid het Transformatiespel en  gebruik de uitgebreide spelregels als officieel geaccrediteerd facilitator (2002). Mijn rol is ondersteunend en stimulerend.

Het Transformatiespel geeft al spelend inzicht hoe je leeft en dit elegant kan transformeren. Het toont je gecreëerde  ervaringen , hoe je erop reageert en hoe jij je (re)actie kan wijzigen om je hoogste potentieel te realiseren en je levensdoelen te bereiken.

Je wordt je meer bewust van je persoonlijke sterktes en van beperkingen die je jezelf stelt. Het is een krachtig, interactief instrument. Dankzij een stimulerend, ondersteunend en informatief groepskader wordt elke deelnemer aangemoedigd tot openheid, samenwerking en delen. Het spiegelt je leven met nauwkeurigheid en biedt duidelijke feedback en precieze inzichten die je kunnen helpen.

Een standaard workshop bestaat uit 3 delen
– De voorbereiding waarbij  elke deelnemer zijn/haar persoonlijke speldoelen kiest. Dit is de fundering van je Spel. Alle andere deelnemers zijn hierbij nauw betrokken. Tijdens de ganse workshop kunnen de interacties tussen de spelers verrijkend en intens zijn. Je inbreng zal mee het spel van de anderen bepalen.
– Het grootste deel van de workshop speel je het spel terwijl ik jullie begeleid met de uitgebreide regels.
– Tenslotte sluiten we af en nemen de tijd om de opgedane ervaringen te integreren en zet je jouw toekomstige acties uit.

WAAR: Praktijk Coach in Beweging, Eiland 35 B-9450 Haaltert of op een locatie naar uw keuze.

PRAKTISCH:
– De standaard workshop’ bestaat uit 2 sessies van 4u.
Bijvoorbeeld: voor- & namiddag of namiddag & avond of gespreid over 2 dagen. Wanneer alle spelers al spelervaring hebben, kan voor één dagdeel of meer gespreide dagdelen bv. maandelijks gekozen worden.
– Vóór de workshop is er voor alle spelers samen een gratis ‘introductie en kennismakingsmoment van 1u tot max. 1u30. Dan kunnen jullie thuis aan de slag met het kiezen van de doelen. Hierdoor creëren we meer ruimte voor de spelworkshop zelf.

BIJDRAGE voor de Transformatiespel-workshop van 2 dagdelen en de introductie is €100 per persoon inclusief thee, koffie, water en tussendoortjes.

Het spel wordt best met minimaal 3 tot 4 personen gespeeld. Dus als je andere mensen kent, nodig ze uit en vorm zo samen jullie groep.
Anders bepalen we samen het moment waarop je kan spelen en dan zet ik de datum in de agenda op mijn site, FB en neem het op in de volgende nieuwsbrief. Want nog andere mensen toonden al hun interesse.