Groepscoaching

Freelance vorming, teambuilding en groepscoaching op maat

FOTO042-250x250Het aanbod bestaat uit:
een sessie of opleiding van één dagdeel (voor-, namiddag of avond), workshops en vormingen van meerdere dagdelen of dagen, kort- of langlopende reeks.

Elke sessie, workshop of reeks is maatwerk waarbij ik o.a. put uit mijn bagage als coach, pedagogische ervaring, familie- en organisatie-opsteller, trauma-therapeut, rouwbegeleider, bewegingstherapeut (Biocentrische opvoeding, Biodanza, Meditation des Tanzes), adviseur voeding gezondheid en levenswijze, transformatiespelbegeleider, ruime bedrijfservaring in functioneel-, bussines-, organisatieadvies en management.

Afhankelijk van het thema en de doelgroep worden verschillende werkvormen gebruikt zodat theorie en praktisch ervaren op elkaar afgestemd worden. Naast de theoretische uiteenzetting (indien van toepassing), worden één of meerdere methoden gebruikt tijdens het ervaringsgerichte deel. Mogelijkheden zijn: gesprek met 2,3..  en in groep, relaxatieoefeningen, beweging, rollenspel, lichaamswerk, creatieve werkvormen, meditatie, visualisatie, natuurbeleving, …

Samen met u bepalen we de richting en het tempo. Het is mijn taak om de geleidelijkheid te waarborgen zodat de veiligheid van de groep gerespecteerd wordt. Door het persoonlijk en in groep ervaren en beleven van veranderingen in een veilige omgeving, kunnen deze nadien geïntegreerd worden in het dagelijks leven en het werk.

Neem gerust contact voor een voorbereidend gesprek waarin we de inhoud en vorm kunnen afstemmen.

Meer over de doelgroepen en thema’s

Trainer Coach Vormingswerker