Stress & Trauma

Onder andere ‘Live The Connection®‘  is een instrument om stress in allerlei vormen eenvoudig weg te nemen en zo een leven in verbinding te creëren met uzelf en uw omgeving.

Het is een unieke vorm van coaching met behulp van spiertesten, waarbij we eerst een gesprek hebben en samen op zoek te gaan naar wat u belemmert en stress geeft.

In stress werken de hersenhelften niet samen. We weten dat stress gezondheidsproblemen veroorzaakt en relatieproblemen geeft in de familie en op het werk.

Voorbeelden van stress: angst, irritatie, ontgoocheling, vermoeidheid, kwaadheid, leeg voelen, vaak koud hebben, uitstelgedrag, gebrek aan zelfvertrouwen, eenzaamheid…

Nu kunnen we dit keren. Neuro-wetenschappelijk onderzoek leert ons dat we enkel in vrede kunnen zijn als onze 2 hersenhelften samen werken: ‘verbonden brein’.

Zo kunnen we de stress opheffen door de twee hersenhelften terug samen te laten werken en in verbinding te brengen met wat jou ondersteunt.

We leren dankzij celbioloog Bruce Lipton dat 95% van onze gedragingen en overtuigingen in ons onderbewustzijn gebeurt.

Onze keuzes gebeuren automatisch, gestuurd door onze gewoontes, overtuigingen, ervaringen, oude en nieuwe patronen.

Live The Connection is eenvoudig en heel gebruiksvriendelijk.

U leert zelf met het onderbewuste te werken zonder in pijnlijke herinneringen of trauma’s te hoeven graven.

Tijdens de sessie werken we aan één of meerdere thema’s.

Graag leer ik u tijdens een sessie zelf spiertesten en het ABC van ontstressen aan.

Neem contact op voor een afspraak, een gratis telefonisch- of online intake-gesprek.

Live The Connection is een upgrade van alles wat Marina Riemslagh PhD (teacher en founder van deze methode) voordien heeft onderzocht, uiteengezet en onderwezen.
In haar boek  vindt u meer uitleg en neem zeker een kijkje op www.livetheconnection.com  voor extra informatie, het gratis ABC van ontstressen voor jong en oud(er) en de verschillende workshops.

Samen met haar team leidt zij de ontwikkeling en verspreiding. Daarbij citeert ze voortdurend de veelvuldige wetenschappelijke bronnen waaruit ze put.

 

Trainer Coach Vormingswerker