Weg Stress, Relaxatie met beweging in groep en individueel

Ervaar zelf wat relaxatie voor jou kan betekenen ! 

De voorbije maanden ging ik naar de kinesist om, na enkele kwetsuren, mijn voet en lijf helemaal pijnvrij te krijgen. Ze informeerde naar mijn werk als coach in beweging.
Uit haar vragen bleek dat ze iemand zocht die relaxatie-oefeningen aanbiedt, ze vroeg of ik dat ook doe.

Ja, ik doe dat voor mezelf en gebruik ze in sommige workshops. Onmiddellijk kreeg ik ingevingen: heel wat oefeningen (losmaak- stretch-, ontspanning-, versterkende-, stimulerende- en andere oefeningen) met mogelijke ondersteunende muziek . Ik gaf enkele voorbeelden en ze antwoordde: “Ik heb hier regelmatig vraag naar.” Ze moedigde me aan om dit op te nemen in mijn aanbod…

Dus ja, vanaf nu kan je in de praktijk letterlijk ontspannen door te bewegen in groep en individueel . Laat je inspireren en bouw het in je dagelijkse leven in. Regelmatig samen bewegen helpt je om het thuis ook te onderhouden.

Dat weten we allemaal!

Bewegen en bewust ontspannen helpt om je spanningen los te laten.
Je voedt en reset je lichaam, je mentale- en emotionele zijn.

Dus vanaf nu NIEUW in ons aanbod bij Praktijk Coach in Beweging:
Weg Stress, Relaxatie met beweging

Maak tijd voor jezelf om je spieren, gewrichten, je hele lichaam en gedachten te ontspannen. We stretchen en doen eenvoudige oefeningen die je helpen spanning los te laten op alle vlakken.

– samen ontspannen in groep. Voor alle data, ga naar de agenda.
– privé-sessie relaxatie op maat na afspraak: €50 voor 1u.
Contacteer me voor inschrijving of meer informatie.