Transformatiespel®

logo transformatiespel 150pixErvaar en creëer het Leven in een Spel

Het Transformatiespel® is een ontdekkingstocht naar jezelf, je eigen kwaliteiten en mogelijkheden…

Je kiest een doel en met behulp van een speelbord ga je aan de gang. Je bewandelt je levenspad, verwerft inzichten, overwint belemmeringen, boxgameontdekt je kwaliteiten.

Ik ben officieel geaccrediteerd facilitator (opgeleid in Findhorn Foundation College door Mary Inglis en Judy McAllister) en gebruik de uitgebreide spelregels van het Transformatiespel®.  Mijn rol is ondersteunend en stimulerend.
Het boxgame (spel dat in de handel verkrijgbaar is) kan op een eenvoudige wijze gespeeld worden met de bijgeleverde aanwijzingen. Daarmee wordt echter niet de diepgang, noch de intentie bij creatie van het spel bereikt die mogelijk is onder begeleiding van een speciaal hierin getrainde facilitator.

De interacties tussen de spelers verrijken en intensifiëren de workshop. Je inbreng bepaalt mee het spel van de anderen .

Praktische info
Je speelt met 2 tot 4 spelers in mijn praktijk of elders. Bij voorkeur begeleid ik een workshop van 2 dagdelen van 4u.  Dit kan korter of langer, afhankelijk van de diepgang en het engagement van de deelnemers. Eenmaal de groep gekend is, bepalen we vooraf samen wanneer en hoe lang we spelen.

Speel je een eerste keer dan start je met een gratis introductie-sessie.  Je krijgt uitleg over het speelbord en het verloop van een workshop. Nadien bepaal je een mogelijk speldoel. Begeleid met korte meditaties ervaar je de kracht van een inzicht, belemmering…
Er is ruimte voor vragen. Heb je interesse om het Transformatiespel te spelen, dan kan je je opgeven voor een workshop en wordt misschien al onmiddellijk een groep gevormd voor een workshop.

Je vindt de DATA van zowel een introductie-sessie als workshop in de AGENDA op deze website.

geschenk2Tip ! Speel het Transformatiespel bij een speciale gelegenheid of afscheid. Zoals bijvoorbeeld een verjaardag, kinderen die het huis verlaten, een nieuwe job, pensioen…

Wens je meer informatie of wil je inschrijven? Bel of mail me.

Trainer Coach Vormingswerker