Transformatiespel®

logo transformatiespel 150pixErvaar en creëer het Leven in een Spel

Het Transformatiespel® is een ontdekkingstocht naar uzelf, juw eigen kwaliteiten en mogelijkheden…

U kiest een doel en met behulp van een speelbord gaat u aan de gang. Elke speler bewandelt het eigen levenspad, verwerft inzichten, overwint belemmeringen, boxgameontdekt kwaliteiten.

Als officieel geaccrediteerd facilitator (opgeleid in Findhorn Foundation College door Mary Inglis en Judy McAllister) gebruik ik de uitgebreide spelregels van het Transformatiespel®.  Mijn rol is ondersteunend en stimulerend.
Het boxgame voor max. 4 personen (spel dat in de handel verkrijgbaar is) kan op een eenvoudige wijze gespeeld worden met de bijgeleverde aanwijzingen.

Wenst u echter meer diepgang te bereiken  en de intenties te ervaren zoals bedoeld werd bij de  creatie van het spel?  Dit is mogelijk dankzij de begeleiding van een speciaal hierin getrainde facilitator.

De interacties tussen de spelers verrijken en intensifiëren de workshop. Uw inbreng bepaalt mee het spel van de andere spelers en omgekeerd.

Praktische info
Je speelt met 2 tot maximaal 4 spelers in mijn praktijk of elders. Bij voorkeur begeleid ik een workshop van 2 dagdelen van 4u.  Dit kan korter of langer, afhankelijk van de diepgang en het engagement van de deelnemers. Zodra de groep gekend is, bepalen we samen wanneer, waar en hoe lang we spelen.

Speelt u een eerste keer, dan start u voorafgaand met een introductie-sessie van 2u inclusief een pauze.
U krijgt uitleg over het speelbord en het verloop van een workshop. U wordt begeleid in het bepalen van een mogelijk speldoel en met korte meditaties ervaart u de kracht van een inzicht, belemmering en enkele mogelijkheden tijdens een spel…
Er is natuurlijk ruimte voor vragen.

Heeft u  interesse om het Transformatiespel te spelen, contacteer me gerust. Regelmatig wordt tijdens een introductiesessie spontaan een groep gevormd voor een workshop.

DATA van zowel een introductie-sessie als workshop vindt u in de AGENDA op deze website.

geschenk2Tip ! Speel het Transformatiespel bij een speciale gelegenheid of afscheid. Zoals bijvoorbeeld een verjaardag, kinderen die het huis verlaten, een nieuwe job, pensioen…

Wens je meer informatie of wil je inschrijven? Bel of mail me.

Trainer Coach Vormingswerker