Vers van de pers: nieuwe flyer en nieuwe Biodanza-locatie in regio Gent

Effectief ook Praktijk Coach in Beweging vernieuwt zich. Letterlijk en figuurlijk is er nieuws.

De Biodanza-Lentereeks start op maandag 24 april op een nieuwe, prachtige locatie: ‘The Healing Garden’ in Sint-Martens-Latem. De inschrijvingen voor deze reeks lopen binnen. Kom jij ook mee dansen?

Vers van de pers werd vandaag de nieuwe Biodanza-folder geleverd, met informatie voor regio Gent en Haaltert. Ik ben ontzettend dankbaar voor de nuttige tips die jullie me gaven. Het maakt me zo blij als ik het resultaat zie.
Flyer Bio-danza en Coach in Beweging met Katharina 2017 buitenzijde p1-p4 Flyer Bio-danza en Coach in Beweging met Katharina 2017 binnenzijde p2-p3En hier komt mijn vraag voor jullie: “wens je mee folders te verspreiden, wil je ze in een winkel, bib, cultureel centrum.. leggen?” Dan bezorg ik graag het gewenste aantal na een mail of telefoon. Wanneer we elk ons hart volgen, vinden we zeker de juiste plek(ken) om liefhebbers te laten kennismaken met Biodanza en de andere workshops.