Win-Win

LOGO Training naar Win-Win Levenshouding - Katharina MertensDeze training ontstond naar aanleiding van een opdracht tot groepscoaching waarbij ik al mijn ervaring en kennis bundelde. Het zelf ontdekken en ervaren staat in heel ruime zin centraal.

De combinatie van theorie, zelfonderzoek en ervaring maakt het bewust worden en opnemen van nieuwe informatie gemakkelijker.

Deelnemers leren direct hun nieuwe kennis toepassen en zijn zich nadien in hun dagelijks leven bewust wanneer ze de neiging hebben om in één van de drama-rollen terug te vallen. Hierdoor wordt het eruit blijven of snel uitstappen gemakkelijk(er).

Deze workshop naar een win-win Levenshouding kan je volgen als:
– een groepsworkshop van 2 dagen of 4 dagdelen
een individueel traject van  4 sessies

Voor uw bedrijf, organisatie, school, vereniging kan u deze training aanvragen.  Neem contact op voor meer info en afstemming op maat.

U kan een introductie naar een win-win Levenshouding  aanvragen van ongeveer 1u.
U of uw groep maakt dan kennis met de inhoud van de training ‘Naar een win-win Levenshouding’.

In de  Agenda vindt u recente data.

Lees GETUIGENIS(sen) van deelnemers van de basis-workshop:
“De taal van mijn lichaam sprak en ineens verstond ik het samenspel van de driehoek, de invloed tussen ‘t trio.
Ik neem de ‘ik-boodschappen’ mee en het horen van de behoefte van de anderen, de mogelijkheid om de driehoek te verlaten en in de andere energie te gaan.”
“Ik ben me meer bewust van mijn reactiepatronen en de mogelijkheden om eruit te geraken op een positieve manier. Ik wil meer aandacht geven aan het verbinden.
Ik was aangenaam verrast, alles was OK. Een ervaren begeleidster, een goede workshop, zeer goede opbouw!”
“Ik kan nog veel bijleren van mezelf. Vanuit bewuster zijn naar Win-Win actie gaan”
“Met het vragenlijstje en de schets erbij, wil ik me verder oefenen op weg naar evenwicht. Ik had een goed gevoel, openheid naar het nieuwe dat wordt meegegeven. Ik voelde me op mijn gemak en durfde mezelf te zijn.Het was leerrijk, vernieuwend, met impulsen.
Ik vind de manier van het loslaten van wat we in de oefeningen op papier zetten, en om dat via een ritueel in verbondenheid met elkaar en de natuur te doen, was heel mooi en voedend.”
“Het was een aangename kennismaking met mezelf. Ik ben een complex wezen en wil ervoor zorgen dat mijn houding en gedrag OK is. De groep was fijn, het was genieten en ik mocht mezelf zijn. De begeleiding was speels en opbouwend.
Alles was aanwezig om in het ‘hier en nu’ te zijn. Een mooie afwisseling tussen theorie en praktijk”

Lees meer getuigenis(sen) van deelnemers

Trainer Coach Vormingswerker