Workshop ‘Win-win levenshouding’

Deze workshop naar een win-win Levenshouding kan u volgen als:
– een groepsworkshop van 2 dagen of 4 dagdelen
een individueel traject van  4 sessies

Voor uw bedrijf, organisatie, school, vereniging kan u deze training aanvragen. Neem contact op voor meer info en afstemming op maat.

Op aanvraag geef ik een introductie naar een win-win Levenshouding van ongeveer 1u.
Je maakt dan kennis met de inhoud van de training ‘Naar een win-win Levenshouding’.

In de  Agenda vind je recente data.

In deze workshop krijg je naast een theoretisch kader vooral praktische tools waaronder ook het ABC van ontstressen.

– Je  leert stress en de oorzaken van het onbewust functioneren in de drama driehoek, de rollen en je eigen patronen herkennen.
– Je zet stappen naar verandering.
– Je maakt kennis met de win-win levenshouding en de verschillende attitudes.
– Je experimenteert met nieuwe manieren om met moeilijke situaties om te gaan.

Om de oude, onbewuste patronen te kunnen loslaten, is het nodig om – zonder er diep in te gaan – met de verschillende rollen contact te maken. Dit doe jij individueel en ervaringsgericht zonder enige stress of trauma opnieuw te creëren.

Na de bewustwording, ben je in staat de oude rollen, overtuigingen en patronen uit het verleden individueel en bewust los te laten. Zo ontstaat er ruimte voor het nieuwe, namelijk de win-win levenshouding .

Elk deel bestaat uit theorie met aansluitend zelfonderzoek, zelf ervaren en integrerende oefeningen en lichaamswerk. Dit laat toe om zowel individueel als in groep het beleefde en het geleerde woordeloos te integreren om de transformatie volledig op te slaan in het mentale, emotionele en fysieke. Hiervoor is geen enkele ervaring nodig.

Wanneer je het dagdagelijkse even achter je laat, ontstaat een nieuwe ruimte. Hier kan je op neutraal terrein kennis opnemen en oefenen. Terug thuis of op het werk kan je ze, daar en in andere situaties, gemakkelijk toepassen.

Lees getuigenis(sen) van deelnemers

Trainer Coach Vormingswerker